A blog megújul!

2013.08.11. 13:10

...már nem külsőleg, mert csili-vili oldalak létrehozásához nincs kreativitásom. A közelgő megújulást a tartalomban kell majd keresni!

Először is: van a blognak egy nagy hiányossága. Ez a hiányosság az, hogy sok nyelvnek a magyartól egészen eltérő a kiejtése. Ezen fogok változtatni úgy, hogy minden egyes leckéhez hanganyag fog tartozni.

A másik nagy változás a másik blogomat is érinti: azért hoztam létre, hogy a ritkábban előkerülő nyelvek elkülönítve szerepeljenek, egy másik blogban. Ezt vissza fogom vonni: minden nyelv itt fog szerepelni.

Harmadik változásként a japán nyelvet is hozzáadom a bloghoz. Annyiból más a helyzet, hogy japánul tudok, nem pedig a blogolással egy időben tanulom én is - de ismétlés a tudás anyja.

A legtöbb lecke, mely most az oldalon van, ki lesz bővítve - de sokat teljesen átírok. Emiatt előfordulhat, hogy a megújulás elején lekerül egy-két lecke, amik eddig fent voltak. Semmi pánik, hiszen újból fel fognak kerülni.

Hamarosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr925455982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FifaFAN · http://www.blogger.com/profile/07006990045987313294 2014.05.08. 18:24:34

Szia!
A szlovák nyelvet nem tudnát feltenni a blogra? Nagyon szeretném :)

Perdition 2014.05.11. 15:22:26

@FifaFAN: Kedves FifaFAN!
A távoli jövőben lehet róla szó, már gondoltam rá, de egyelőre még ez is nagyon sok nekem, egy nyelvet sem nagyon tudok belepasszírozni.

Azonban júniusban indul a "nagy leckedömping" az aktuális nyelvekből, amikben viszont a cseh nyelv benne van. A két nyelv között van egy kis átfedés, így ha gondolod, egyelőre kövesd a cseh nyelv leckéit :)
süti beállítások módosítása