Update

2011.07.23. 23:52

Sajnos túl sok minden történik a magánéletemben ahhoz, hogy a jövő hetet be tudjam osztani. A legtöbb változásnak pozitív kimenetele lesz a blogra nézve: ismét visszaállok az öt (de legalább négy) nyelvre. Jövő héten is érkezik post, de rendszertelenül. 

És ismét megvariálom a dolgokat:

  • a finn nyelvtől egy pár hétig búcsút kell vennem
  • az olasz nyelvtől már hosszabb távra köszönök el, és helyébe már nem a beharangozott spanyol kerül, hanem egy új versenyző, a svéd nyelv. A svéd és a norvég között nincs olyan nagy különbség, de egyelőre marad mind a kettő.
  • fel kell állítanom egy sorrendet: a jelenlegi öt nyelv közül (norvég, svéd, kínai, koreai, finn) két nyelv lesz az, amiről kicsit több anyag lesz egyelőre, mint a másik háromról, ez pedig a finn és a kínai

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr83092590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása