A folytatásról... (update)

2014.07.15. 17:30

Az elmúlt két hét a legnagyobb leckedömping volt a blog életében. Ennek az is az oka, hogy egyszerre ennyi időm csak most volt a nyelvtanulásra. Ameddig ez fennáll, addig folytatódik ez az aktív időszak!

A folytatás azonban egy kicsit más lesz:

  • Először is egy pár nap szünet következik a mai japán után. (De tényleg csak egy pár!)
  • Nem teljesen elsődleges szempont a blog olvasottsága, hiszen alapvetően az én nyelvtanulásomról szól a dolog. Éppen ezért nem nagyon foglalkoztam eddig a leckék olvasottságával és egyéb statisztikákkal. (Na meg ha világsikerre kívánnék térni, biztosan más lenne a téma :) ) Azonban van egy nyelv, aminek az olvasottsága sokszorosa a többinek, a norvég. Hogy mégis reagáljak valahogy a számokra, a folytatásban minden nap egy héten keresztül csak norvég leckék fognak megjelenni a blogon!
  • És mi lesz utána? Bár sikeres a tesztidőszaka ennek a nagy aktivitásnak, de agyilag nagyon megvisel a 'minden nap más nyelv'-rendszer. Ezért a norvégos időszak után "csomagokban" érkeznek majd az új leckék: 2-3 napig csak egy nyelvre fogok koncentrálni, és utána ugrok csak a következőre. Ez a szám a "fő nyelveimnél" inkább több lesz, míg a nagyobb számú csoportokban inkább kevesebb. 

Továbbra is hangsúlyozom: a kommenteket szívesen fogadom, legyen az kérdés (igyekszek válaszolni), akár javaslat (hiba a leckében, stb.)!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr466509729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása