Update

2020.04.13. 23:31

Megint hónapok teltek el, és akkor hol vannak a beígért leckék?

Sajnos ahogy mindig elmondom, a leckéket a saját szabadidőmből írom. Még szabadságot is kivettem a munkahelyemen, hogy egy kicsit a blogra koncentrálhassak, azonban...

Jelenleg Londonban élek, és egy kórházban dolgozom. A járvány miatt azonban nem elég, hogy vissza kellett mondanom a szabadságomat, minden egyes nap kifacsarva és hulla fáradtan érek haza. Sajnos egyszerűen nem fér bele - nem csak a blog, a nyelvtanulás sem. Bár lassan-lassan dolgozok rajta, nem szeretnék összecsapott leckéket közzétenni, sem pedig magam is rosszul megtanulni valamit.

Ezért kérlek titeket, hogy legyetek türelemmel, amíg ennek a nyavalyás koronavírus-vészhelyzetnek vége. Legalább addig, amíg leszereljük a rögtönzött intenzív osztályokat, és a kórház működése visszaáll a régire. Addig is remélem, hogy élvezitek a már online leckéket, és a kommenteket továbbra is szívesen veszem!

(Kérek továbbá mindenkit, hogy amennyire csak tehetitek, maradjatok otthon! Ha pedig muszáj elmenni otthonról, tartsátok a távolságot egymás között. A rendszeres és alapos kézmosás pedig ezerszer többet ér, mint a maszk és a kesztyű!)

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr4115610706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása