Update

2011.12.04. 21:02

Régen szerepelt a blogon új lecke, ennek több oka is van. Az okok közül az egyik, hogy be kellett látnom: nem tudtam tartani a saját ütemtervemet.

Hamarosan ismét új leckék fognak itt megjelenni, nagy változásokkal. Ezek a következők:

  • Nem lesz hetiterv, egyszerűen vannak helyzetek, amikor képtelen voltam tartani azt. Ez magamat ismerve nem fog változni. Sűrűn lesznek új leckék, de nem meghatározott keretek között - ezt pedig csakis a szabadidőm mennyisége fogja megszabni.
  • Nem lesz olyan, hogy '5 aktív nyelv', ebből is sok cserebere volt régebben. Hogy ezt elkerüljem, kijelölök 3 nyelvet, mely kiemelt figyelmet kap: ez a kínai (mandarin)finn és szerb. Ezekből a nyelvekből lesz a legtöbb új lecke, kisebb rendszerességgel pedig a maradék kettőből (koreai, török), 'visszatér' egy-két 'régi' is (pl. norvég), és alkalomadtán lesz egy-két újdonság is. Hogy ezek mik lesznek, az egyelőre 'titok'.
  • Végül a legnagyobb változás: a blognak a legnagyobb hibája, hogy csak és kizárólag írásos alapú. Hiába írom le minden első leckében, hogy hogy kell kiejteni az egyes hangokat, ez nem elég. Ezért hamarosan megjelennek a videós leckék a blogon. 

Mindenkinek további sikeres nyelvtanulást, a visszajelzést pedig mindig szívesen veszem!

Szerk.: restart várhatóan egy hét múlva... vagy előbb :) (12.11)

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr413437429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cotta · http://koreainyelv.freeblog.hu 2011.12.08. 15:42:24

A hetitervekkel én is gyakran beborulok, főleg így év végén :). A vidilecókat nagyon várom, én is gondolkodtam már rajta, csak olyan macerás. De néhányat nyilván le kéne gyártani.^^ Hajrá!

Perdition 2011.12.11. 13:56:00

Macera, de itt tényleg hiánypótló lesz, főleg a kínai miatt... De a koreai hehezetes hangokban sem vagyok biztos, hogy csak leírva érthetőek valakinek, aki még nem hallotta őket...
Köszönöm :)
süti beállítások módosítása