Változások

2012.12.08. 01:21

A régebbi rossz tapasztalatok ellenére most ismét elérkezettnek látom az időt, hogy valami rendszert vigyek a leckék megjelenésébe, bár egyelőre csak 'kísérleti üzemmódban'. Ezentúl minden lecke időzítve jelenik majd meg, méghozzá a következő napokon:

  • hétfőnként új kínai lecke,
  • szerdánként új szerb lecke,
  • péntekenként új finn lecke,
  • vasárnaponként pedig heti váltásban új koreai-, illetve új norvég lecke.

Ez a vasárnap kivétel, mert most jelent meg új lecke mind koreaiból, mind norvégból :) Jövő héten vasárnap a koreain lesz a sor.

Megjegyzem azonban, hogy időzítés ide vagy oda, a kínai leckéim még mindig szünetelnek egy ideig!

Természetesen a másik blogomban továbbra sem lesz semmiféle időzítés.

Újdonság még, hogy minden nyelvhez tartozni fog egy bejegyzés, ahova minden leckének a szavait ki fogom gyűjteni - ez azonban nem azonnali 'fejlesztés', mert rendkívül lusta vagyok hozzá. :)

És végül egy észrevétel: Chrome böngészőben valamiért nem működnek oldalt a leckeválasztó menük. Nem tudom miért van ez így, de egyelőre sajnos nem tudok vele mit kezdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr824953896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása