A jövőhéten egy teljes hetet megcsinálok, utána egy hosszabb szünet következik - részben az elfoglaltságom miatt, részben azért, mert külföldön leszek. Hogy számszerű adatot mondjak: a blog május 20-ától, péntektől szünetel, a tapasztalatokat átgondolom (egy-két visszajelzés is jól jönne), és igyekszem egy kicsit átgondoltabban folytatni. 

A tervezett újraindulás: július 11. Soká van, de nálam most egy nagyon elfoglalt időszak következik - és úgy érzem, hogy van még mit javítanom a leckék minőségén. Ehhez nem jönne rosszul, ha adnátok tippeket, hogy mivel lehet jobb a blog. Az újraindulás után egészen biztos, hogy minimum nyár végéig rendszeresen, naponta lesz új lecke.

Addig is a jövőheti beosztás: hétfőn koreai, kedden kínai mandarin, szerdán olasz, csütörtökön finn, pénteken pedig norvég.

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr552902621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása