Update

2020.01.09. 19:54

A blog 2020-ban is működik tovább, az új leckék már tervben vannak. Sajnos a tempó sokkal, sokkal lassabb, mint amilyet szeretnék a blognak - az utolsó norvég vagy mandarin leckéim most majdnem egy évesek már!

Ígérnem ennél gyorsabbat sajnos felesleges. Már régi a blog, és megtanultam, hogy nem tudom betartani - sajnos rengeteg időt vesznek igénybe ezeknek a rövid leckéknek az elkészítése, és szabadidőből nem jut valami sok mostanság. Ez természetesen azt is jelenti, hogy én sem haladok a nyelvekkel... Nem úgy, ahogy szeretnék.

Nemsokára azonban újból jelentkezem, amikor bejelentem, hogy mikor kerülnek fel az újabb leckék. Egyes hét várható hamarosan, azaz nemsokára új japán, norvég, szerb, mandarin, koreai és finn leckék!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr4215401472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása