Fontos!

2012.01.05. 20:25

Takaréklángon működik még hónap végéig a blog, mert akkor lesz vége a vizsgaidőszakomnak. Valószínű, hogy a problémás dolgaimat addig nem tudom elintézni, azaz megérteni. Ez a finnnorvég és egy kicsit a koreai nyelvet érinti.

Magyarul fogalmazva: a fent említett nyelvekben egy kicsit elakadtam, és ha nem történik valami csoda, a vizsgaidőszakom végéig nem lesz időm kibogarásznom a folytatásokat.  Ez a folytatás azonban el fog készülni, de a türelmeteket kérem!

Addig is amikor van egy kis szabadidőm, a blog megy tovább a szerb, mandarin és török nyelvekkel, vagy ha nagyon világ vége van, akkor elkezdek játszani vagy a perzsa, vagy a kínai (kantoni) nyelvekkel.

FONTOS! A finn, szerb, kínai (mandarin), koreai, török és norvég nyelveket komolyan veszem, elszánt vagyok és elviszem mindet olyan szintre, hogy problémamentesen tudjak (tudjatok) majd társalogni, vizsgaidőszakon kívül a frissítések is gyakoriak.

Ezzel szemben a perzsa és a kantoni csak "játék", amikor nincs kedvem a "komoly" nyelvekkel foglalkozni! Frissítés csak akkor lesz belőlük, amikor "épp olyanom van", csak szórakozás. Ezekből senki ne várjon nagy eredményt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tanuljunknyelveket.blog.hu/api/trackback/id/tr733522744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása